Bus- og netværkstur til New Energy messen i Husum

Uanset om du er interesseret i små vindmøller, elbiler, varmepumper eller energistyring – eller de seneste teknologier inden for sol-, vind- og bioenergi, så bliver det udstillet på New Energy messen i Husum.

New Energy er en tilbagevendende, international messe med flere side-arrangementer og konferencer centreret om den grønne omstilling, nye energiteknologier og seneste forskningsresultater.

FURGY CLEAN Innovation og Innovationsnetværket Smart Energy arrangerer en netværkstur til messen for virksomheder og aktører med interesse for vedvarende energi, energieffektivitet og elektromobilitet. På turen vil du møde andre danske aktører med samme interesse, og vi vil præsentere de nyeste dansk-tyske tiltag inden for energiområdet.

I år er temaerne for New Energy:

  • Energieffektive bygninger og energirenovering
  • Lagringsteknologier
  • E-mobilitet
  • Vedvarende energi
  • Varmesystemer
  • Støtteordninger til forsknings-, udvikling- og demonstrationsprojekter

Arrangementet tiltrækker hvert år mere end 10.000 personer fra 25 lande, som besøger de mere end 200 virksomhedsstande og har deltagelse fra energiministeriet i Schleswig-Holstein, som giver indblik i Tyskland som marked for energiteknologi. Læs mere om New Energy 2016.

Sideløbende med New Energy afholder den grænseoverskridende klyngeorganisation FURGY CLEAN Innovation en energikonference om bl.a. energieffektivitet, teknologi og innovative partnerskaber. Deltagelse i konferencen er gratis.

I samarbejde mellem FURGY CLEAN Innovation, Inno-SE og CLEAN arrangeres gratis fælles buskørsel for deltagere med mulighed for networking undervejs

Opsamling i Odense, Kolding, Aabenraa og Flensburg

Odense – Ørbækvej/Ring 3 pendlerpladsv. rundkørsel – kl. 06.00
Kolding – Afk. 63 p. plads v. Q8, Bramdurpdam – kl. 07.00
Aabenraa – Afk. 70 Aabenraa N v. Shell – kl. 07.45
Flensborg – Indkøbscenter ved Otto Duborg Padborg – kl. 08.30

Ankomst Husum fredag kl. 09.30.
Afgang Husum fredag kl. 15.00

Der bliver tid på messen efter frokost og et par timer frem (kl. 13- 15) inden retur.

Hvem er FURGY CLEAN Innovation?

FURGY CLEAN Innovation er en grænseoverskridende klyngeledelse, som har til formål at accelerere innovation inden for clean energy for en langsigtet styrkelse af virksomheder i det dansk-tyske grænseområde.

Hidtil har arbejdet med innovation i grænseområdet opereret relativt autonomt. Selv i dag ser mange virksomheder stadigvæk grænsen som en barrierer om sprog- og kulturforskelle. Grænseområdet har et fælles udgangspunkt, som bygger på succesfuld erhvervsudvikling og samarbejde. Det er muligheder, som virksomheder skal udbygge og udnytte til at nå nye kunder, leverandører og partnerskaber.

FURYGY CLEAN Innovation ønsker sammen at udnytte innovationspotentiale for at styrke grænseområdet inden for clean energy!