Gå-Smartere-Hjem-Møde i Aarhus

Kære midtjyske medlem

Som nævnt i nyhedsbrevet tirsdag d. 18. september, afholder vi onsdag d. 9. september det første af en række regionale Gå-Smartere-Hjem-møder i Aarhus.

Det overordnede formål med møderne er vidensdeling, som kan både inspirere og underbygge vore medlemmers nuværende viden, men også inspirere til nytænkning. Møderne vil naturligvis også danne grobund for en styrkelse af Innovationsnetværket gennem go’ gammeldags networking mellem de lokale aktører.

Aarhus Kommune er vært for det første arrangement, som afholdes på det nyligt åbnede DOKK1, (se vedhæftede program). Vi vil i denne omgang tage udgangspunkt i Aarhus Kommunes erfaringer og ønsker for klima- og energiområdet i de kommende år. Dines Barsøe, CTO & grundlægger af IoT Denmark, vil efterfølgende give os et indblik i, hvordan Internet of Things og nye samarbejder kan biddrage til fremtidens løsninger.

Programmet spænder fra kl. 16.00 til kl. 1900 og afsluttes med en rundvisning på DOKK1, hvor der vil være fokus på de spændende, innovative energiaspekter af den smukke bygning i hjertet af Aarhus.