Grøn energiomstilling i Tyskland – et grænseoverskridende projekt

Energiomstillingens omsætning i Tyskland er ikke længere et rent politisk projekt, men langt mere blevet til en realitet. Denne har en betydelig indvirkning på den samlede økonomi på begge sider af den dansk-tyske grænse. Såvel danske, såsom tyske virksomheder kan profitere af energiomstillingen. Hvor lykkes denne? Hvor skal der gøres mere? Hvilke temaer og økonomiske områder er blevet etableret med succes? Hvor, hvad og hvor meget er der stadig at gøre?
DTIH har i længere tid ønsket at finde svar på disse spørgsmål. De er derfor glade for at kunne byde stedfortrædende ministerpræsident og minister for energiomstilling, landbrug og miljø fra Slesvig-Holsten, Dr. Robert Habeck velkommen. Han vil holde et foredrag vedr. temaet Grøn energiomstilling i Tyskland – et grænseoverskridende projekt.
Herudover er vi glade for også at kunne få et dansk perspektiv på energiomstillingen fra den grønne klyngeorganisation CLEAN ved director for Smart Energy Dr. Henrik Bjerregaard, der kort fortæller om CLEAN og arbejdet i klynger. Og særlig om projektet FurgyCLEAN, som netop har til formål at fremme innovation inden for vedvarende energi, samt at styrke virksomheder i (Interreg 5A) regionen bl.a. gennem grænseoverskridende samarbejder og klyngeledelse.

Ved hjælp af projektet skal den størst mulige del af innovations- og værdiskabelsespotentialet udnyttes og realiseres i Schleswig-Holstein og Danmark. Udfordringerne skal identificeres og opfattes som muligheder for virksomhederne i grænseregionen”

Efterfølgende afholdes DTIH´s afdeling vest’s årlige generalforsamling. Gæster er også meget velkomne! Vi vil afslutte aftenen med en traditionel fyraftensøl/-drink med mulighed for networking og samtaler.
Gå ikke glip af at tilmelde dig til dette eksklusive arrangement, da antallet af deltagere er begrænset til 100 personer.