HVOR KLAR ER DU TIL BIG DATA?

HVOR KLAR ER DU TIL BIG DATA?

Måske er du kun lige kommet i gang med de indledende tanker om, at din forretning skal være mere datadrevet – eller måske er du allerede godt i gang med indsatsen? Kom med til Master Class og få indsigt i, hvilke konkrete områder, du kan tage fat på i arbejdet med at udvikle din virksomhed i retning af at blive mere datadrevet.

På Master Classen vil du blive præsenteret for ny viden og resultater af et større virksomhedsstudie, som Alexandra Instituttet har udført i regi af Big Data Business Academy under Industriens Fond. Gennem øvelser på dagen får du desuden mulighed for at afprøve studiets nye indsigter på din egen virksomhed, og du vil få hjælp og inspiration til at finde nogle af de store forretningsmæssige potentialer, der kan ligge for din virksomhed i opsamling, strukturering, analyse og anvendelse af data.

Big Data Business Academy og Alexandra Instituttet deler ud af erfaringerne fra arbejdet med big data og hjælper virksomheder med at tage næste skridt i udviklingen af deres forretning gennem brugen af data.

Vi inviterer virksomheder, der ellerede er i gang med data – eller som gerne vil det – til en masterclass.