Fødevareproduktion og affaldshåndtering i EUROMED lande

Den 6. og 7 maj 2015 vil CLEAN og Innovationsnetværket for Miljøteknologi være at finde i Milano i forbindelse med en europæisk delegation og deltagelse i Enterprise Europe Network matchmaking arrangement inden for den agroindustrielle produktion og affaldshåndtering. Arrangementet har til formål at fremme i kommercielle partnerskaber mellem industri, videnskab og fagfolk i EUROMED lande: (27 EU medlemslande og 16 lande i det sydlige Middelhavsområde, Afrika og Mellemøsten: Albanien, Algeriet, Bosnien og Herzegovina, Kroatien, Egypten, Israel, Jordan, Libanon, Mauretanien, Monaco, Montenegro, Marokko, Palæstina, Syrien, Tunisien og Tyrkiet).

Der arbejdes frem mod at identificere konkrete muligheder for at fremme samarbejdet på tværs mellem EUROMED klynger, små og mellemstore virksomheder medlemmer. Arrangementet finder sted i forbindelse med Milan Expo 2015, hvis centrale tema er “Feeding the Planet, Energy for Life”.

Vi hører gerne fra virksomheder, som har produkter, kompetencer og løsninger, der ønskes markedsført eller som er på udkig efter samarbejdspartnere i et af EUROMED landene. Der er allerede knapt 300 organisationer tilmeldt fra EUROMED landene til B2B møderne. Læs mere her