Smart City konference

NRGi og GATE 21 afholder konferencen “Smart City – Smarte kommuner, bæredygtige byer”, hvor CLEAN’s Smart City Manager, Peter Bjørn Larsen, vil afholde workshop i SMART VÆKST

Hør Peter Bjørn Larsen, Smart City Manager, CLEAN, give sit bud på hvordan byerne sikrer innovation, arbejdspladser og investeringer til gavn for erhvervsliv og borgere ved SMART VÆKST-workshop, der afholdes i forbindelse med NGRi og GATE 21’s Smart City konference den 29. januar 2015 på Toldboden i København.

I forbindelse med at IT-infrastrukturen bliver stadig mere omfattende, opstår der et utal af muligheder for udvikling af nye produkter og løsninger, der kan modsvare konkrete behov i byerne. Byernes købekraft kan således spille en væsentlig rolle som ”driver” for udvikling af nye innovative produkter til gavn for det lokale erhvervsliv, vækst, arbejdspladser og eksport.

Men hvordan sikrer byerne, at de får de bedste løsninger på deres udfordringer? Hvordan kan man som by understøtte innovative indkøb og udbud, der både sikre de bedste løsninger og understøtter innovation og vækst. Det er spørgsmålene, som vil blive drøftet i denne workshop med udgangspunkt i CLEAN’s konkrete erfaringer med at understøtte et udbud for Københavns Kommune om big data.

Læs mere om Smart City konferencen afholdt af NRGi og GATE 21 her