More CLEAN Water – More Happy Life

Proposing Continuous Innovative Solutions in Water Technology from Copenhagen to Beijing

Tilmeld dig Workshop, site visits og Innovation i Beijing den 24-27 maj 2016.

(50% tilskud til SMV)

Inno-MT er netop hjemvendt fra møder med Beijing Water Authority i Beijing, hvor beskeden er klar; de efterspørger innovative løsninger inden for vandområdet!

Grundlæggende teknologi har de allerede i Beijing, men de ønsker at komme et niveau højere op med innovation og bl.a. reducere deres vandspild, vandforbrug og lave energiproducerende renseanlæg. Kina udgiver deres 13. 5 års plan hvor vandressourcer er et af omdrejningspunkterne, og Beijings egen 5. års plan bliver eksekveret af BWA, som efterspørger innovative løsninger inden for klimatilpasning, vandforsyning og spildevandshåndtering.

Workshoppen organiseres i sammearbejde mellem Innovationscenteret i Shanghai, Innovationsnetværket for Miljøteknologi og Beijing Water Authority. Beijing Water Authorities er den øverste myndighed for vand i Beijing, de forvalter og administrerer vandressourcer og vandrelaterede emner i Beijing f.eks. forebyggelse af oversvømmelser, vandopbevaring, vandforsyning, afløb og spildevandsrensning. Kina og Beijing står overfor store miljø-og energimæssige udfordringer vedrørende vand.

Se programmet og kontakt os, hvis du vil sikre deltagelse ved denne unikke mulighed for, at få indblik i kinesiske udfordringer og samtidig komme tæt på forretningsmuligheder i Beijing.