Kom med på fact finding mission til Brasilien

Brasilianske brancheforeninger ønsker nu at komme i tættere dialog med danske virksomheder, og det er denne mulighed, du nu – som medlem af Innovationsnetværket Smart Energy – kan udnytte. Turen er arrangeret i samarbejde med Innovation Centre Denmark i São Paulo.

Supermarkeders store elforbrug og stigende energipriser har skabt grobund for en udfordring, som passer specielt godt til de danske videnkompetencer. Derfor får danske virksomheder nu mulighed for at snuse til det brasilianske marked og byde ind med konkrete løsninger til kommercielle bygningsejere med reelle udfordringer.

Vi forventer at have et program – der løber fra d. 3. – 6. maj – som blandt andet vil byde på deltagelse i verdens største supermarkedsmesse, APAS 2016 – en årligt tilbagevendende begivenhed siden 1984.

Foruden deltagelse i dette spændende arrangement har Innovationsnetværket Smart Energy og vore partnere fra Innovation Center Denmark fået kontakt til de to største brancheforeninger i Brasilien, inden for henholdsvis supermarkeds- og indkøbscenter-sektorerne, som meget gerne vil mødes med danske virksomheder med kompetencer inden for specielt energieffektive løsninger til nedkøling, forbrugsmonitorering og indeklimaløsninger. Vi kommer ud og besøger repræsentative supermarkeder og indkøbscentre, hvor vi vil få en forståelse for de problemstillinger, som sektorerne står overfor, og derved identificere hvilke konkrete løsninger, der er behov for.

Målet med denne fact finding mission er at tage de første skridt mod at lave et større systemløsningsfremstød på det brasilianske marked, hvor Innovationsnetværket Smart Energy blandt andet vil trække på erfaringerne fra CLEANs arbejde med systemeksport.

(Innovationsnetværket Smart Energy afholder halvdelen rejseomkostninger i projektet – rejse, kost og logi for de første seks virksomheder – så kontakt os hurtigst muligt)

Deadline for kontakt er 1. april.