Barcelona Smart City Expo 2017

CLEANs årlige Smart City-konference i Barcelona 2017

På den årlige Smart City Expo & World Congres i Barcelona vil CLEAN i samarbejde med Inno-SE og Inno-MT igen i år stå for at arrangere den danske pavillon. Denne pavillon har til formål at vise udlandet, præcis hvad det er, vi i Danmark betragter som smarte byer, og hvad dansk teknologi og smarte energiløsninger kan tilbyde af fortløbende løsninger. Vi har Danmarks styrkepositioner indenfor grøn og teknologisk udvikling, og vi er kendt for at være leveringsdygtige af bæredygtige løsninger til komplekse samfundsmæssige problemer fx inden for energi, vand, transport, miljø og klima. Disse løsninger er vi i fuld gang med at gøre smarte. Hovedårsagen til denne konference er derfor at få etableret Danmark som et Smart City-brand på et internationalt niveau for at styrke eksportpotentialet af danske løsninger.

Expo’en finder i år sted fra d. 14. – 16. november 2017 med afgang og dansk netværksmiddag d. 13. november.

Deltag som netværksdeltager eller udstiller

Er du interesseret i at deltage som udstiller eller netværksdeltager, kan du registrere dine informationer her. Herefter vil du blive kontaktet om mulighederne ved dette års Expo.

Som udstiller på den danske stand fremhæves du som kernebidrager til udviklingen af smarte energiløsninger inden for Smart City på det nationale og internationale marked, og du er med til at præge den danske fortælling om, hvordan vi udnytter Smart City-potentialet i Danmark.

Som udstiller på konferencen får du en række unikke muligheder:

  • Omfattende mulighed for at promovere jeres løsninger og kompetencer på den internationale scene 
  • Standplads på den danske pavillon 
  • Mulighed for at afholde events på den danske stand og evt. på udenlandske 
  • Eksponering af logo på pavillonen og 2 sider i den danske Smart City-brochure 
  • Styrket dit danske, nordiske og internationale netværk 
  • 2x netværkspakker med rabat

Som netværksdeltager er du med i det program, der bliver lagt for den danske delegation, og du har rig mulighed for at deltage i expo’ens program

Den danske pavillon

I CLEAN ses denne Expo som vores Smart City årskonference, hvor det danske netværk mødes, taler med hinanden, styrker netværket, opdager nye samarbejdsflader og partnere, bliver inspireret af udenlandske løsninger og teknologier, og opdager hvor meget vi kan i Danmark. I år er temaet “Løsninger i byerne”, hvor omdrejningspunktet bliver at fremvise sammenhængen mellem danske byers udfordringer og de  smarte løsninger inden for energi, vand, transport, miljø og klima, der skal skabe bedre byer for borgerne. På konferencen vil byerne derfor præsentere deres bedste projekter, udfordringer og evt. lave et “call for ideas”. Virksomhederne og videninstitutionerne får derimod mulighed for at præsentere de løsninger, som har været, eller kan være med til at løse byernes udfordringer.

Formålet med den danske pavillon er, at Smart City-netværket i Danmark bliver styrket, og at Danmark får etableret sig som et brand på det internationale marked, som kan lede til eksport af danske løsninger. Inno-SE og Inno-MT fokuserer især på de danske smarte energiløsninger, og særligt er der et fokus på SMV’ers deltagelse i årskonferencen. Igen i år vil der være særligt fokus på det nordiske netværk og mødet med nye og gamle samarbejdspartnere.

De danske udstillere  på sidste års expo

Københavns Kommune, Aarhus Kommune, DOLL (Danish Outdoor Living Lab), Easy Park, Waste Control, State of Green, SDU, Rambøll, Hitachi og Leapcraft.