Start-ups vil møde førende investorer til CLEAN arrangement

Onsdag den 3. december står CLEAN sammen med Cleantech Scandinavia bag arrangementet Cleantech Scandinavia Industry Day, hvor danske cleantech start-ups får muligheden for at pitche deres forretningsidéer til nogle af verdens førende cleantech investorer og tunge industrielle spillere.

Mange stærkt innovative start-ups har tilmeldt sig til arrangementet og går nu og forbereder sig på denne unikke mulighed for at sikre sig kapital til at føre grønne innovative løsninger længere ud over stepperne. En af disse er CLEAN-medlemmet, Mobile Identity.

I samarbejde med COWI og klimaforfatter, Thomas Vinge, har Mobile Identity udviklet app’en, CO2-Guide, der er et værktøj for private såvel som virksomheder til at nedsætte det daglige energiforbrug og få en klimavenligere adfærd. Potentialet for CO2-guiden er stort, idet det er en platform, der kan give et mere nært og håndgribeligt forhold til, hvordan man som enkeltperson kan være med til at modvirke effekterne af klimaforandringerne. Benjamin Suhr, Mobile Identity, udtaler ”CO2-Guide er et spin-off fra Mobile Identity, og der er stort skaleringspotentiale i at levere digitale/mobile løsninger, der er med til at påvirke slutbrugerne til at bruge mindre energi, vand og ressourcer. Programmet bygger på en unik automatiseret softwareplatform, som kan benyttes som centralt omdrejningspunkt for at ville inddrage slutbrugerne i klimaindsatsen”.

Men for at dette potentiale kan indfries, er der brug for investorer, der kan se den forretningsmæssige gevinst. Til netop dette er Cleantech Scandinavia Industry Day en særdeles god mulighed, som Benjamin Suhr forklarer det, ”CO2-Guide deltager i dette arrangement for at finde partnere, der kan være med til at videreudvikle platformen og skalere den til internationale markeder”. Har din virksomhed en stærk og innovativ løsning til klimaudfordringer, og vil have støtte og sparring fra verdens førende cleantech investorer og virksomheder, så er det nu, der skal rykkes. Der er nemlig stadig ledige pitching slots til dette unikke event.

Læs mere om arrangementet her