Virksomhedsbesøg og workshops

Formiddagens program på CLEANs årsmøde byder på virksomhedsbesøg hos enten Fortum eller Trio Plast eller workshops på Nyborg Strand. Der er begrænset antal pladser på hvert spor - så vent ikke med at tilmelde dig.

På virksomhedsbesøget hos Fortum vil du få et indblik i virksomhedens state-of-the-art behandling af farligt affald med overskudsvarme som restprodukt, og hvordan Fortum leverer varme til Nyborgs fjernvarmeforsyning. Efterfølgende ser vi nærmere på det danske energisystem, potentialerne for udnyttelse af overskudsvarme og elektrificeringen af industrien.

På virksomhedsbesøget hos Trioplast vil du få et indblik i processen og produktionen af virksomhedens emballageløsninger i blæste film. Vi ser på modtagelse og sortering af spild, oparbejdning og konvertering til affaldssække ved filmblæsning.

På Nyborg Strand afholder vi en workshop, hvor vi stiller skarpt på, hvordan cirkulær økonomi kan fremtidssikre din virksomhed?

Program og beskrivelse fremgår nedenfor.Image

CLEAN årsmøde 2019

Vi glæder os til at se dig til CLEANs årsmøde 2019

Klik her for tilmelding

Samarbejdspartnere

Information

Tid og sted:

Mandag d. 27. maj 2019
kl. 09.00-21.30

Nyborg Strand
Østerøvej 2
5800 Nyborg

Pris og deltagelse

CLEANs årsmøde er gratis for:

  • CLEANs medlemmer.
  • Inno-SE medlemmer.
  • Inno-MT medlemmer.

Er du ikke medlem af CLEAN koster årsmødet 1500 kr. ekskl. moms. Derudover kan du blive medlem af CLEAN resten af 2019 for halv pris .

NO-Show gebyr

No-Show gebyr på 500 kr. ekskl. moms.  No-show-gebyr bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden CLEANs årsmøde har meldt afbud.