Om årsmødet

Mandag d. 27. maj inviterer CLEAN vores medlemmer og samarbejdspartnere til Årsmødet 2019 på Nyborg Strand.

Hvordan bidrager partnerskaber til vækst og innovation i danske cleantech-virksomheder, og hvad skal der helt konkret til for at skabe succesfulde partnerskaber? Det er temaet for CLEANs Årsmøde 2019 og vi glæder os til at åbne debatten om partnerskaber i praksis.

Samarbejde er nøglen vækst og innovation, men det er langt fra ligetil at etablere succesfulde partnerskaber. Hvad kan udfordringerne være og hvornår høster man den store gevinst ved at indgå i et partnerskab?

Det er nogle af de spørgsmål vi stiller, når vi d. 27. maj slår dørene op til CLEANs Årsmøde 2019. Dagen starter med virksomhedsbesøg og workshops, efterfulgt af generalforsamling for CLEANs medlemmer. Om eftermiddagen giver en række virksomhedsledere, forskere og keynotes deres indspark til hvordan partnerskaber er vejen frem, hvis vi skal øge væksten og innovationen i danske virksomheder. Dagen rundes af med middag og underholdning, hvor der er rig mulighed for at netværke og kickstarte partnerskaber i praksis.


En af Danmarks styrkepositioner er cleantech, vi har derfor en unik mulighed for at udnytte potentialerne inden for denne sektor og skabe øget vækst for de danske virksomheder.
Tilmeld dig her

Samarbejdspartnere

Information

Tid og sted:

Mandag d.27. maj 2019
kl. 09.00-21.30

Nyborg Strand
Østerøvej 2
5800 Nyborg

NO-Show gebyr

No-Show gebyr på 500 kr. ekskl. moms.  No-show-gebyr bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden CLEANs årsmøde melder afbud.

Pris og deltagelse

CLEANs årsmøde er gratis for:

Er du ikke medlem af CLEAN koster årsmødet 1500 kr. ekskl. moms. Derudover kan du blive medlem af CLEAN resten af 2019 for halv pris .