Blaaholm A/S

Blaaholm A/S har gennem CLEAN Green Plan fået 50 % tilskud til energi- og ressourceoptimering.

De virksomheder vi har arbejdet sammen med om CLEAN Green Plan, de har faktisk taget rigtig godt imod det. Vi har været ude i rigtig mange virksomheder, der siger, at der ikke er noget at komme efter. Selv i nogen af de virksomheder har vi fundet mellem 30 og 50 % energibesparelsespotentiale. Så for langt de fleste virksomheder er det en øjenåbner, og de går faktisk i gang med flere af tiltagene og det har Blaaholm også gjort. citat "Harald Karlsen Rådgivning"

Blaaholm vil gerne sætte miljøet på dagsordenen ved at arbejde med en grøn handlingsplan for at reducere deres miljøbelastning.

Startskuddet på projektet var et energisyn udført af energikonsulent Harald Karlsen. Haralds Karlsen Rådgivning udarbejdede en energirapport, som udpegede områderne, og hvilke indsatser, der gav mest mening. Man fandt bl.a. frem til at indsatser vedr. varmeanlægget i Esbjerg og belysningen var rentable og med en kort tilbagebetalingstid.

” De virksomheder vi har arbejdet sammen med om CLEAN Green Plan, har faktisk taget rigtig godt imod det. Vi har været ude i rigtig mange virksomheder, der siger, at der ikke er noget at komme efter. Selv i nogle af de virksomheder har vi fundet mellem 30 og 50 % energibesparelsespotentiale. Så for langt de fleste virksomheder er det en øjenåbner, og de går faktisk i gang med flere af tiltagene, Og det har Blaaholm også gjort” fortæller Harald Karlsen.

Det er ikke bare teknik det hele. Faktisk var adfærden et af de mest interessante område omkring energibesparelser, uden det kostede den helt store økonomiske investering.
Harald Karlsen Rådgivning er en af mange tilknyttede rådgivere på CLEAN Green Plan og han kunne oplyse Blaaholm at rådgivningen var 50% økonomisk støttet af CLEAN Green Plan.

En grøn forretningsplan blev efterfølgende udarbejdet og flere tiltag er sat i gang.

Se videoen, der giver et indblik i samarbejdet mellem Blaaholm A/S og rådgiver Harald Karlsen: