CLEAN

Nyhedsmail

CLEAN ønsker at give dig det bedste. Dette ønsker vi at gøre i kraft af vores nye system, der giver dig mulighed for at få målrettet kommunikation lige ind i din indbakke. På denne måde får du selv indflydelse på, hvilke type nyheder vi sender til netop dig.

Clean - Nyhedsbrev - Miljø
Clean - Nyhedsbrev - Energi

 

Energi
Energi afdelingen arbejder med initiativer, der dækker hele værdikæden for energi – fra energiproduktion via distribution og forbrug til lagring. Afdelingen er sekretariat for Innovationsnetværket Smart Energy. Målet er øget innovationskraft, vækst og beskæftigelse i virksomhederne.

Miljø
Miljø afdelingen arbejder koncentreret omkring affald, vand, luft og jord. Ligeledes driver afdelingen Innovationsnetværket for Miljøteknologi, der arbejder målrettet for at bringe danske miljøteknologivirksomheder i front gennem vidensdeling og aktiviteter.

International
International afdeling arbejde spænder bredt fra delegationsture, relations- og netværksdannelse, klynge til klyngesamarbejde. Et centralt sigte med CLEAN’s internationale arbejde er at realisere eksportprojekter for danske virksomheder.