Trio Stål


Rådgiverne fandt besparelser for 84.000 kWh pr. år (svarende til ca. 84.000 kr. årligt) – primært på belysning, lysstyring og udskiftning af pumper.

Smedemester og indehaver, Thomas Glenn Petersen:
”Det har virkelig været en øjenåbner, at få en ekstern rådgiver til at gennemgå hele virksomhedens energiforbrug. Jeg havde måske regnet med, at han kunne finde en besparelse her og der, men at der var så meget at hente, blev jeg ret overrasket over.

Vi har slet ikke haft fokus på vores energiforbrug, så hvis ikke vi havde fået lavet energitjek, havde vi aldrig fundet de besparelser – det må jeg være ærlig at sige.

Hverdagen går jo sin gang, og vi stiller ikke rigtig spørgsmålstegn ved, hvordan vi plejer at gøre tingene. Den eksterne rådgiver kom ind fra siden, og stillede en masse spørgsmål til, hvorfor pumperne f.eks. var indstillet som de var og fortalte, hvordan vi kan ændre tingene for at spare energi. Det er sådan noget, der skal til – ellers bliver det ikke til noget.

Vi vil gerne investere i de energiforbedringer, der kan tjene sig hjem over en 2-3 år – måske længere tid, hvis der er udsigt til store årlige besparelser på energiregningen.”