CLEAN Green Plan

Få en gratis screening og tilbud om 50 % i tilskud til en grøn forretningsplan inden for udvikling af energi- og ressourceeffektivitet i din virksomhed.

Mød Martin fra CLEAN, som kort fortæller om processen her

Det første møde

CLEAN arbejder som aktør, som i dette projekt håndholdt hjælper små og mellemstore virksomheder til grøn vækst.

Vi tilbyder en gratis screening for jeres/din virksomheds potentialer, hvor vi hjælper jer med at identificere mulige besparelser på el, vand, varme og affald, samt gennemgå jeres virksomheds mulighed for at blive mere bæredygtig og imødekomme fremtidens udfordringer. Mulige symbiosesamarbejder med andre virksomheder, vil ligeledes blive gennemgået.

Mødet er jeres, og i vælger derfor selv hvem der skal deltage i mødet udover CLEAN. Det vil være en god ide, at det både er lederen og en medarbejder på gulvet som deltager. Herudover kan i også vælge at tage kommunens miljømedarbejder med eller andre.

Til mødet vil vi anvende DTU’s screeningsværktøj, og foretage en screening hvor vi gennemgår jeres virksomhed, og i samarbejde med jer får synliggjort konkrete spild og forbrug. Herudover vil jeres ideer i kobling med vores viden, være med til at åbne op for nye initiativer til mulig grøn vækst hos jer. Screeningsmødet samt -rapport er gratis og er en del af et EU-støttet projekt.

Såfremt du/I har mulighed for det, så må i gerne finde jeres udgifter til el, vand, varme og affald frem inden mødet. Disse oplysninger kan også eftersendes.
Book møde
A webform by Podio - click here to get yours

Projektpartnere

Partnere