CLEAN Green Plan

Få en gratis screening og tilbud om 50 % i tilskud til en grøn forretningsplan inden for udvikling af energi- og ressourceeffektivitet i din virksomhed.

Mød Martin fra CLEAN, som kort fortæller om processen her

Udbytte af deltagelse

Ved at deltage i CGP (CLEAN Green Plan) projektet og modtage en gratis screening af din/jeres virksomhed for potentialer, vil du modtage en screeningsrapport som sætter spot på de muligheder og ideer, som er født under screeningsmødet. Du kan vælge at stoppe forløbet her. Det eneste du skal, er at underskrive erklæringer for deltagelse i projektet, og skrive under på en tidsregistrering. Tidsregistreringen er vores betaling for den tid, vi anvender på din/jeres virksomhed, idet tid i EU projekter kan konverteres til kontante midler for CLEAN.

Hvis du ønsker at få en rådgiver til at undersøge muligheder og /eller konkrete samarbejder med andre virksomheder, samt regne på hvilken tilbagebetalingstid der er for de tiltag, som er opstået under screeningsmødet – så kan vi tilbyde 50 % i rådgiverbistand. Rådgiveren udarbejder en såkaldt grøn forretningsplan, igennem hjemtagne EU midler til dette projekt. Herudover vil du skulle lægge lidt tid – igen til financiering af vores håndholdte hjælp til din/jeres virksomhed.

Det er jer som bestemmer hvilke rådgiver som skal hjælpe jer. Kravspecifikation skal sendes ud til mindst to rådgivere, hvor screeningsrapporten vil være en del af de oplysninger, som rådgiveren modtager. Vi hjælper med kravspecifikationen, som i sender ud til rådgiverne.
Book møde
A webform by Podio - click here to get yours

Projektpartnere

Partnere