DEM

DEM rådgiver i energirenovering. Vores kernekompetencer kommer fra flere års viden og erfaring. Rådgivningen rettes mod det enkelte projekt, og vi arbejder med koncepter. Med andre ord sørger vi for, at vores rådgivning skaber mest mulig værdi for kunden. Samtidig tilbyder vi også en digitaliseret tilgang.

En digitaliseret tilgang betyder, at vores rådgivning er data- og faktabaseret. Energiscreeninger kan gøres mere valide og præcise ved at holde øje med data, og man kan få meget mere ud af sine projekter.
”Vi har et klart ønske om, at vores kunders beslutninger i højere grad bliver mere faktabaserede end tilfældet er i dag. Det er min overbevisning, at det vil medføre flere og mere robuste cases for energioptimeringer/-renoveringer.” Siger Jakob Nørby, markedsansvarlig for energirenovering hos os.

Vi rådgiver også i energiledelse, og det gør vi med afsæt i FN’s Verdensmål. Det betyder, at vi omdanner FN’s mål til forretningsmål, og hjælper med valgene og strategien for de mål der passer til din virksomhed. Vi tilbyder også visuel grafik for at virksomheden på bedst mulig vis, kan forklare sit bidrag. Vi har erfaring både med offentlige og private projekter, og tilbyder brugerrettet rådgivning indenfor både ledelse og teknik. Vores løsninger bidrager både med besparelser til virksomhederne og til at værne om at integrere bæredygtighed og energi på en omkostningseffektiv måde i byggeri.