Vugge til Vugge ApS

Vugge til Vugge ApS gør det let for virksomheder at udnytte materialer og ressourcer optimalt, så de i praksis kan spare penge og styrke konkurrenceevnen. Vi hjælper også med at udvikle forretningsmodeller, der kan åbne nye markeder og øge indtjeningen. Det gør vi med afsæt i vores speciale, som er Cradle to Cradle og cirkulær økonomi.

Vi leder projekter og rådgiver om bl.a.
• grønne forretningsmodeller og strategi
• materialer og produktudvikling
• markedsføring af grøn profil
• partnerskaber

SÆRLIGE KOMPETENCER:
Vugge til Vugge er som de eneste i Norden akkrediteret til at kunne vurdere produkter efter den internationalt anerkendte Cradle to Cradle Certified™ Product Standard.

ERFARINGER:
Vi har sammen med 14 kunder gennemført 30 Cradle to Cradle certificeringer, der dækker mere end 100 produkter, og flere er på vej. For både dem og andre kunder har vi desuden udviklet forretningsmodeller, roadmap og take-back-løsninger. Blandt vores kunder gennem mange år, som har opnået succes med deres grønne løsninger, er bl.a. Egetæpper, Troldtekt, KLS PurePrint, Komproment og KALK. Se cases på vores hjemmeside.

Vi har desuden gennemført mange konsulentforløb i forbindelse med offentligt støttede projekter som Rethink Business, Nye Grønne Forretningsmodeller og Grøn Vækst via Grønne Forretningsmodeller.