Batteriteknologier og lagring

24. Okt 2018 kl. 10:00 - 15:00

Alsion
Alsion 2
6400 Sønderborg

24/10-2018 10:00

I takt med at verdens energisystemer i højere grad baserer sig på vedvarende, fluktuerende energi fra vind og sol kommer vi nærmere et paradigmeskift i måden vi producerer og forbruger energi. Vi står lige midt i skiftet fra et paradigme karakteriseret ved en forbrugsbaseret energiproduktion til produktionsbaseret energiforbrug, og det øger behovet for at finde nye løsninger på energieffektive løsninger og energilagring. Mulighederne er mange, og eksempelvis batteriteknologi vinder frem ført an af bl.a. effektivitetsgrader og kostreduktioner, som muliggør bred industriel anvendelse af batterier.

Dette spændende dansk-tysk arrangement har fokus på batteriteknologier og batterianvendelse i forskellige applikationer såsom bygninger, decentral energidistribution, mindre industrielle applikationer mm. I løbet af dagen vil en bred vifte af oplægsholdere fortælle om netop deres løsninger. Dagen byder også på en rundvisning på Mads Clausen instituttet ved Syddansk Universitet med udgangspunkt i det nye Center for Industriel Elektronik (CIE).

Sidst, men ikke mindst afsluttes dagen med en dansk/tysk workshop. Her vil deltagerne få mulighed for, at gå i dybden med bl.a. fagtekniske spørgsmål. Virksomheder der er involveret eller interesseret i industriel elektronik får mulighed for at sparre med institutleder og personale for at få opbygget et nyt institut der i høj grad også varetager virksomhedernes ønsker og ikke mindst behov.

Deltag, få ny viden samt mulighed for at få indflydelse på, hvordan netop din virksomheds produkter kan tænkes ind i CIE og øg herved mulighederne for at fremme samarbejdet mellem de forskellige partnere. Arrangementet er gratis.

Se program og tilmeld dig HER