Bæredygtighed handler også om konkurrencedygtighed

30. Okt 2017 kl. 08:30 - 1. Jan

På den nye internationale konference ‘Responsible Business Events’ i København d. 30. oktober får du viden om at skabe sammenhæng mellem det din grønne virksomhed siger, og det den gør. På konferencen lærer du at tænke og handle strategisk, være ressourceeffektive – også økonomisk – og skabe reel værdi ved at understøtte virksomhedens bæredygtige profil.

Igennem cases, praktiske eksempler og øvelser lærer du, hvordan du bliver mere innovativ og samtidig ressourceeffektiv, når du planlægger og afvikler events med afsæt i en bæredygtig dagsorden, samt hvordan det styrker dit team og dit samarbejde med kollegaer, partnere og leverandører. Konferencen er målrettet møde- og eventplanlæggere og andre, der er interesserede i at skabe sammenhæng i virksomheden.

CLEAN er repræsenteret gennem Innovationsnetværket Smart Energy, hvor Guy Bigwood, Group Sustainability Director, MCI Sustainability Group og Trine Plambech, Principal Green Urban Designer & Team Leader fra Alexandra Institutet holder oplæg om bobleprojektet Grøn Omstilling i hotelbranchen. Projektets mål er at inddrage og informere gæsterne i og om de konkrete grønne tiltag, således at de grønne tiltag inspirerer og ændrer gæsternes ressourceforbrugende adfærd og understøtter hotellernes mål om bæredygtighed. På hotellerne Green Solution House og Guldsmeden er missionen at inddrage og informere gæsterne i de grønne tiltag. Bæredygtighed er tænkt ind i alle processer, der involverer gæsterne, f.eks. bliver gårsdagens brød ikke smidt ud, men placeres i stedet ved brødristeren og skiltes med at være perfekt som toast. Konferencen giver eksempler på, hvordan de grønne løsninger ikke kun er energiteknologiske, men også adfærdsrettede, og hvad det har betydet for hotellernes positionering på markedet.

Hvis din virksomhed er en del af Innovationsnetværket Smart Energy, får du 20% rabat på billetten.

Konferencen afholdes som søsterkonference til Sustainable Brands-konferencen på Radisson Blu Scandinavia Hotel i København, den 30. oktober. Skriv INNO, når du tilmelder dig her, så får du 20% rabat: http://www.csr-link.dk/meetings/