BIG DATA BUSINESS ACADEMY MASTERCLASS

6. Mar 2018 kl. 09:00 - 14:00

Big Data er muligheden for at gentænke din virksomheds nuværende kerneforretning, som måske vil være helt forandret eller endda forsvundet om blot fem år.
Den data-drevne transformation tager for alvor fart, og flere virksomheder har allerede draget fordel af en mere strategisk brug af big data. Dog kan det være svært at vide, hvor man skal starte med brugen af data, for at komme et skridt foran konkurrenterne.

VÆRKTØJ TIL ACCELERERET DATAUDNYTTELSE

Big Data Business Academy (BDBA) har i 2017, med støtte fra Industriens Fond, gennemført et fokuseret uddannelsesforløb for virksomhedsledere og tekniske medarbejdere samt et kvalificeret studie af danske virksomheders datamodenhed. Med afsæt i indsigterne fra projektet har BDBA nu udviklet værktøjet #DataForBusiness. #DataForBusiness er skabt i samarbejde mellem forskere, erhvervsorganisationer og virksomheder og gør det muligt for dig og din virksomhed at lære, hvordan I kan bruge jeres eksisterende data til at videreudvikle virksomheden.

VI HJÆLPER DIG GODT I GANG

På Masterclassen introducerer vi dig først for #DataForBusiness værktøjet. Herefter fortæller Forsyning Helsingør, hvordan de har brugt værktøjet, og hvordan de aktuelt skaber værdi på baggrund af deres mange data. Afslutningsvist får du mulighed for at bruge værktøjet på din egen virksomhed og udarbejde en konkret handleplan, der stiller skarpt på, hvor din virksomhed skal sætte ind for at skabe en bedre forretning på baggrund af data.

Tilmelding: 

Projektchef Bjarke Kovshøj
tlf.nr.: +45 3162 2900
Email: BJK@cleancluster.dk