CLEAN årsmøde 2018 – Innovationskraften i cleantech virksomheder

22. Maj 2018 kl. 11:00 - 17:30

DTU
Anker Engelunds Vej 1
2800 Kongens Lyngby

22/5-2018 11:00

Til Nordic Clean Energy Week drøftes de store energipolitiske dagsordener under Clean Energy Ministerial og Mission Innovation. Men hvor kommer innovationen egentlig fra?

På CLEANs årsmøde 2018 samles medlemmer og samarbejdspartnere om innovationskraften i cleantech virksomheder. Vi præsenterer de nyeste eksempler på teknologiudvikling, produktinnovation og internationalisering løftet af SMV’er og store virksomheder i samarbejde med videninstitutioner og offentlige aktører. Vi kigger ind i fremtiden og sætter fokus på innovation og projekter der skaber sort bundlinje i virksomheder og grøn omstilling for Danmark og resten af verden.

Når vi er klar til at offentliggøre årsmødeprogram, workshop- og temaspor, vil du modtage en mail med nærmere information om dagen og registrering. Prisen for deltagelse: Medlemmer af CLEAN deltager gratis. For ikke-medlemmer koster deltagelsen i CLEANs Årsmøde 500 kr. Er du ikke medlem, kan du stadig nå at melde dig ind i CLEAN – det gør du på www.cleancluster.dk under “medlemskab”. Er du ikke medlem, får du efter tilmelding til årsmødet tilsendt en faktura.