CleanITech workshop på RESPOND-festivalen

6. Jun 2019 kl. 09:00 - 12:30

Respond Festival, IDA
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V

6/6-2019 09:00

Nye grønne løsninger med data og it

Hvad sker der, når it og data bliver kombineret med cleantech? Hvordan bidrager data og it til nye grønne løsninger? Og hvordan kan start-ups og etablerede virksomheder skabe succesfulde resultater og forretningsmodeller med data?

Anvendelse af data er en oplagt mulighed for at skabe nye grønne løsninger, men dem der forstår at kombinere og fortolke data er ikke nødvendigvis de samme som dem der producerer data, eller dem der arbejder med cleantech. Det er langt fra ligetil at kombinere disse to områder. Hvad kan udfordringerne være, og hvordan høster man den store gevinst ved at anvende sensorer, IoT, data og it inden for cleantech-området?

Det er nogle af de udfordringer, som vi vil arbejde med den 6. juni, hvor vi vil sørge for, at cleantech- og it-verdenen støder sammen til et brag af en workshop.

De første 25 der tilmelder sig CleanITech-workshoppen vil få en FRIBILLET til hele RESPOND-festivalen.

På workshoppen vil du få nyeste viden fra forskningens verden, og du vil møde tre spændende virksomheder, der har kastet sig ud i de nye forretningsmuligheder ved at krydse it og cleantech. Du vil yderligere selv blive kastet ud i en kreativ proces, hvor du vil samarbejde med andre deltagere om nye spændende ideer – som forhåbentlig kan tages med hjem og videreudvikles yderligere.

Tilmeld dig her:

https://infinit.dk/iot/cleanitech/