COCONF19 – COCHALLENGE

10. Okt 2019 kl. 12:00 - 16:00

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 10. oktober kl. 12.00 – 16.00 og deltag i match-making og workshops på Roskilde Handelsskole!

Kom som innovatør og få mulighed for at udvikle, teste og afprøve din forretningsidé og netværke med andre innovatører, eksperter og årets COCONF udfordringsgivere; Roskilde Kommune, Boligselskabet Sjælland, ARGO, Dansk Retursystem, Rambøll, Mangor & Nagel Arkitekter, ROCKWOOL Intl. A/S og Roskilde Universitet.

Disse udfordringsgivere efterspørger innovative og bæredygtige løsninger inden for klimatilpasning, nudging, byggeri, genbrug, affaldssortering og socialøkonomiske forretningsmodeller. Mød dem til vores COchallenge-event og gå i dialog om, hvordan vi sammen kan starte lokalt og forandre globalt. Her kan du samtidig etablere nye partnerskaber og interagere med studerende og relevante fagmiljøer, som kan bidrage til at udvikle dit/jeres løsningsforslag.

Arrangementet er støttet af EU’s Regionalfondsmidler, Roskilde Handelsskole og VekselWirk.

Der er deadline for tilmelding den 7. oktober.

Det er gratis at deltage. Eventet har begrænset antal pladser og tilmelding sker efter først-til mølle-princippet. Hvis du bliver forhindret i at deltage, skriv til mette@corolab.dk, da vi har et no show fee på 500 kr.

Tid: 10. oktober 2019 kl. 12:00 – 16:00

Sted: Roskilde Handelsskole, Bakkesvinget 67, 4000 Roskilde

Program: Læs programmet her.