Danmarks integrerede energisystem

7. Okt 2019 kl. 10:00 - 8. Okt kl. 16:00

København
Quality Airport Hotel Dan Kastruplundgade 15 2770 Kastrup

7/10-2019 10:00

Formål: Som deltager får du et unikt kendskab til det danske energisystems opbygning, funktioner og sammenhæng og et værdifuldt indblik i scenarier for fremtiden på energiområdet. 

Få ny viden – og et værdifuldt indblik i fremtiden 
På vej mod det fossilt-frie energisystem skal medarbejderne i energisektoren og hos energimyndighederne i langt højere grad kommunikere på tværs af forsyningsområder og fag-områder.

Når der arbejdes med strategisk energiplanlægning og energiregnskaber er det vigtigt at have indsigt i vort nuværende system samt at høre eksperternes forventninger til fremtiden. I det fossile energisystem kan vi lagre energien og bruge den, når vi hver især har behovet. I det fossilt-frie energisystem skal vi samarbejde om at udnytte en fluktuerende vedvarende energi fra sol og vind. Det kræver viden om produktionsmulighederne, de andre forsynings- og forbrugsområder samt de andre fagområder.

Overblikket over energisystemet har tidligere været forbeholdt få eksperter, der har lavet analyser af udviklingen af energisystemet. De har kommunikeret med teknologiudviklere, der har udviklet de nye teknologier og med få beslutningstagere, der har besluttet udbygningerne.

I fremtidens intelligente og fossilt-frie energisystem er der mange flere, der skal deltage i processen. Dette kræver en omfattende efteruddannelse af energimedarbejderne.

Bemærk at undervisningen om mandagen fortsætter til kl. ca. 22. 

Få mere information om arrangementet – og tilmeld dig HER