European Utility Week i Wien

6. Nov 2018 - 8. Nov

CLEAN, INNO-SE og House of Energy er gået sammen om at arrangere en delegationstur til European Utility Week (EUW). EUW har i sit nuværende format eksisteret i 5 år og har ca. 12.000 besøgene hvert år, hvoraf ca. 2000 er repræsentanter fra forsyninger.

Tag med os og få 3 spændende dage med fokus på innovation, projekter og teknologier der skal hjælpe med til at få ændret/ transformeret forsyningslandskabet. Ud over EUWs unikke konference formater, interaktive Hub sessioner, netværksområder og relevante Hubs arbejder vi for at gøre turen endnu mere relevant for dig og din virksomhed!

Vi er i fuld gang med at stable et spændende program på benene, som vil øge værdi til din virksomhed gennem bl.a. workshops og matchmaking med nordiske og tyske forsyninger og teknologileverandører, samt netværksmiddag.

Yderligere har I, gennem os, mulighed for at repræsentere en case på hvordan en god forsyning skal skabes. Dette vil foregå på Hubben som del af det officielle program.

Sidst, men ikke mindst, tilbyder vi en netværksmiddag, hvor du får mulighed for at netværke med andre danske virksomheder og herved øge muligheden for også at udvide dit danske netværk.

Her har vi sammensat et tilbud til 6000,- DKK, som indebærer:

  • Adgang til Expo og hub-program
  • 3 overnatninger på hotel
  • 1 netværksmiddag
  • Workshops og konkret matchmaking særligt med fokus på danske, nordiske og tyske teknologileverandører og forsyninger
  • Mulighed for nordiske case præsentationer på Hubben som del af det officielle program
  • Rabat på kongres-billet (hvis dette ønskes)

Se program og Invitation HER 

 

Har du spørgsmål eller ønsker at tilmelde dig så kontakt: 

Sophia Grane R. Schroeder

Projektleder

+4530143059

SGS@cleancluster.dk