Digitalisering i byggeriet – workshop om cirkulære byggeløsninger

10. Apr 2018 kl. 08:30 - 12:30

Bliv klogere på, hvordan du kan opnå støtte og gøre dine løsninger og ideer til virkelighed!

Kom og deltag d. 10. april 2018 kl. 08:30-12:30, hvor CLEAN og VIA i samarbejde med Væksthus Midtjylland/Startvækst Holstebro inviterer til workshop om Cirkulære Byggeløsninger, denne gang med særligt fokus på digitalisering. 

BIM, der primært er blevet udviklet til at effektivisere byggeriet, er samtidig en proces, der understøtter cirkulære løsninger i branchen. I sidste ende giver det et lavere ressourceforbrug med BIM-projektering, og også en mindre belastning af miljøet – ikke fordi man sparer lidt papir på tegnestuen, men fordi produktion, leverance og montage optimeres med færre fejl og mindre spild til følge.

På workshoppen vil vi fortælle nærmere om mulighederne og kravene for at modtage støtte til cirkulære løsninger indenfor byggeriet samt hvad CLEAN og VIA kan bidrage med, for at gøre dine ideer og løsninger til virkelighed. Du vil også høre oplæg fra fagpersoner, hvor både de teoretiske og praktiske aspekter angående cirkulære byggeløsninger vil blive berørt. Selve workshoppen vil kredse om fire arbejdsspor: digitale værktøjer, forandringsledelse, projekt og partnerskaber og kompetenceudvikling. 

Læs mere på http://www.cirkulærebyggeløsninger.dk