Morgenmøde i Århus – European Utility Week 2019

5. Sep 2019 kl. 09:30 - 11:30

Navitas, Lokale 06.041
Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus
8000 Århus

5/9-2019 09:30

European Utility Week er det største mødested for energi- og forsyningssektoren i 2019. Den dækker alt fra el, gas, varme og vand til smartere og mere fleksible energisystemer med lagring, smart energy, smart grid og smart home.

Men er det relevant for netop din virksomhed at deltage i denne messe? 

Torsdag den 5. september 2019 afholder CLEAN et morgenmøde omkring European Utility Week. 

Afsæt 2 timer sammen med CLEAN og andre virksomheder og find ud af om også din virksomhed skal være en del af den nordiske delegation. 

 

Morgenmødet startes op med lidt let morgenmad, te og kaffe, hvorefter CLEAN præsenterer European Utility Week, den nordiske pavillon samt programmet for de planlagte aktiviteter på delegationsturen.

Herefter kommer der indspark fra den virkelige verden, hvor både tidligere og kommende netværksdeltagere og udstillere vil fortælle om, hvorfor de vælger, at deltage på European Utility Week 2019.  

Vi er igang med at sammensætte et spændende program, men du kan allerede tilmelde dig nu.

 

TILMELDING HER   

 

European Utility Week er relevant for bl.a.: 

  • Varme- og elforsyninger, TSO’er, DSO’er
  • Virksomheder inden for energiinfrastruktur, -produktion, -lagring og energieffektivitet heriblandt underleverandører
  • Store kommercielle og industrielle energiforbrugere

Den Nordiske Pavillon

Med den nordiske pavillon er målet at brande de mange gode løsninger, virksomheder og forsyninger, vi har i Norden. Vi ønsker at give de danske virksomheder og organisationer de bedste muligheder for at få nye kontakter, netværke og blive inspireret.

CLEAN er, sammen med Nordic Edge (NO) og InnoEnergy (S), vært for den Nordiske Pavillon på European Utility Week. Den nordiske pavillon er støttet af Nordic Energy Research.

For os er en delegationstur lig med netværk, videndeling og vækst. CLEAN vil sørge for alt det praktiske, så du kan fokusere på det der giver værdi til netop din virksomhed.