Event om innovationssamarbejder ift. morgendagens energieffektive datacentre

27. Feb 2018 kl. 10:00 - 15:45

HUSET
Hindsgavl Alle 2
5500 Middelfart

27/2-2018 10:00

–  Event med fokus på innovationssamarbejder  – 

Formålet med eventen ”Innovationssamarbejder ift. morgendagens energieffektive datacentre” er at identificere udviklingspotentialer, innovationsmuligheder, forretningsudviklinger og sidst men ikke mindst, at skabe innovationssamarbejder.

En bred vifte af oplægsholdere vil, med afsæt i viden og ideer, i løbet af dagen introducere deltagerne for relevante løsninger ift. morgendagens energieffektive datacentre.

Der vil være lejlighed til at diskutere forskellige muligheder og løsningsforslag i grupper i løbet af dagen. Der vil, i denne del af eventen, være gode muligheder for sparring på tværs, da gruppedeltagernes forskellige baggrund og kompetencer giver gode vækstvilkår for innovation.

Eventens målgruppe er primært virksomheder og der vil arbejdes og være fokus på udviklingspotentialer indenfor følgende områder:

  • Overskudsvarme
  • Køling
  • Effektelektronik
  • Bygninger/forsyning

Har din virksomhed potentialet, viljen og/eller en ide til, i samarbejde, at kunne finde bæredygtige løsninger i jeres virksomhed, så tilmeld dig/jer dette spændende event.

Dato: Tirsdag den 27. februar 2018 kl. 10.00-15.45

Sted: HUSET Hindsgavl Alle 2, 5500 Middelfart

Obs.: I tilmeldingslinket har du mulighed for at melde dig til et af områderne: overskudsvarme, køling, effektelektronik og bygninger/forsyning.

Kom og vær med til at få ideer, finde muligheder, skabe løsninger, og sidst men ikke mindst til at få mulighed for at indgå i nye innovative samarbejder.