FORRETNINGSMISSION I USA: Matchmaking med amerikanske projektejere i New York og Boston, september 2019

16. Sep 2019 kl. 09:00 - 20. Sep kl. 17:00

Alle medlemmer af CLEAN og innovationsnetværkene Inno-MT og Inno-SE er inviteret med til en matchmaking mission til New York og Boston i USA i september 2019.

Formålet med turen er at matche medlemsvirksomheder med udvalgte amerikanske virksomheder og forretningspartnere indenfor en lang række cleantechområder. For at sikre de bedste forretningsmuligheder for virksomhederne, vil der til arrangementerne i både New York og Boston være både B2B-møder og pitching-sessioner. Der vil samtidig være mulighed for at samarbejde med det amerikanske firma Bridge Innovation Partners (BIP), der forudkvalificerer innovative virksomheders eksportfremstød i USA. BIP vil kontakte relevante virksomheder før matchmaking-missionerne med henblik på at skabe kontakt til potentielle amerikanske projektejere og investorer før selve turen.

Turen er økonomisk støttet af EU-Kommissionen og foregår i samarbejde med en række klynger fra International Cleantech Network, og projekt-konsortiet Smart City Tech. Der vil derfor være rig mulighed for at netværke og indgå samarbejde med en række andre virksomheder og klynger fra bl.a. Sverige, Tyskland, Italien, Østrig, Belgien, Frankrig, Spanien og Portugal.

Læs mere og se programmet HER