Fra verdensmål til vækst (Sønderborg)

26. Sep 2019 kl. 12:00 - 17:00

Ellegården
Ellegårdvej 36
6400 Sønderborg

26/9-2019 12:00

Oplever du også, at dine kunder og omgivelser stiller større og større krav til din produktion, produkter og ydelser? At de skal være led i en grøn og bæredygtig dagsorden? Men synes du, at det kan være svært at finde ud af, hvor man skal starte, eller at sidestille ønsket om den bæredygtige forretning med en sund økonomisk forretning?

Torsdag d. 26. september er du inviteret til temadag med fokus på hvorfor og hvordan, du kan integrere FN’s verdensmål i din forretning.

På dagen bliver du inspireret af, hvordan andre lokale virksomheder som SwipBox, Figtiv, Maacks og Eegholm har skabt vækst på baggrund af aktiv brug af verdensmålene i deres virksomhed. Og så vil vi introducere dig til, hvordan du selv kommer i gang med at bruge verdensmålene som løftestang til vækst.
For tør du blive ved som hidtil? Tør du tro på, at’ business as usual’ er nok? Og tør du stole på, at dine kunder ikke rykker deres ordrer til konkurrenten, som har en mere grøn og bæredygtig tilgang til produktion og materialer?

Arrangementet er gratis og er lavet i samarbejde mellem CLEAN, Sønderborg Vækstråd og Erhvervshus Sydjylland.