Innovationsnetværk Femern Bælts (IFB) årsmøde

23. Nov 2017 kl. 09:30 - 1. Jan

Den 23. november 2017 inviterer IFB, i samarbejde med Netværk Syd, til årsmøde. På årsmødet stiller vi skarpt på at styrke potentialet for små og mellemstore virksomheder som samarbejdspartnere og leverandører til innovative løsninger i kommende anlægsbyggerier, herunder Femern Bælt. På mødet får I viden og værktøjer til at kickstarte en proces, der kan give jeres virksomhed et forspring i forhold til konkurrenterne – og oven i købet en mulighed for at starte nye samarbejder på tværs af brancher.

Fire innovationsprojekter
Der er sat 40 millioner kr. i anvendelse til fire innovationsprojekter, som skal udvikle fremtidens anlægsbranche.  På årsmødet får du information om projekterne samt viden om, hvordan din virksomhed kan få gavn af projekterne. De fire projekter omhandler

  • holdbarheden af betonkonstruktioner i havmiljø
  • monitorering af korrosion i armeringsstål og eksponeringer i arbejdsmiljøet.
  • genanvendelse betonaffald i produktionen af nye anlægskonstruktioner
  • sikkerhedsteknologi, katastrofeberedskabsoptimering og risikostyring for komplekse byggerier

IFB er partner i de nye projekter og tilbyder din virksomhed hjælp til at blive inddraget i projekterne samt gøre brug af netværkets faglige bagland, der består af specialister inden for bygge- og anlæg, transport- og logistik, service og miljøteknologi.

Derfor skal du deltage

Årsmødet er jeres mulighed for at få virksomheden med i de konkrete projekter, og i løbet af formiddagen kan du blive klogere på, hvilke projekter der vil være interessante for din virksomhed at deltage i.

Som deltager i årsmødet får du den nyeste faglige viden fra en række specialister og eksperter fra FORCE Technology, Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut, Alexandra Instituttet samt Teknologisk Institut (alle videninstitutioner som arbejder med anlægsbranchen), der skal drive projekterne, samt mulighed for at komme med din virksomheds input og spørgsmål til projekterne.

Udvid dit faglige netværk
Årsmødet foregår om formiddagen og afsluttes med frokost. Efter frokost har du mulighed for at deltage i Netværket Syds arrangement for bygherrer, rådgivere og entreprenører.  Du kan se frem til en spændende dag med masser af input til nye innovationsprojekter i samarbejde med Innovationsnetværk Femern Bælt og Netværket Syd samt masser af muligheder for at møde andre virksomheder og indlægsholdere.

Det er gratis at deltage.

Tilmeld dig og se programmer for IFB årsmøde og Netværket Syd