Keeping it cool

14. Nov 2018 kl. 09:30 - 10:30

Præsentation af innovative teknologier på Barcelona Smart City Expo 2018

Event med fokus på monitorering og kontrol af temperatur på fødevarer og medicin under transport fra producent til forbruger.

Nøgleord: køling, data, blockchain, transport, sensorer, energibesparelser, ressourceoptimering.

Har din virksomhed ideer til hvordan f.eks. ny sensor- og anden datateknologi kan være med til at minimere energiforbrug og madaffald og holde mad og medicin frisk under transport?

Over hele verden bruges enorme mængder energi til at styre temperaturen på mad og medicin under transport fra producent til forbruger.

På Keeping it Cool vil vi gerne give virksomheder der kan levere nye optimerede løsninger og teknologier, mulighed for at præsentere disse på en af verdens førende konferencer for nye og innovative teknologiløsninger – Barcelona Smart City Expo.

Hvis jeres virksomhed arbejder med teknologier der kan indgå i løsninger indenfor ressourcebesparelser i den såkaldte ”kølekæde”, har I muligheden for at deltage på Keeping it Cool.

Læs invitationen her.

Tilmelding dig Inno-MT og CLEANs tur til Barcelona Smart City Expo via dette link.

Eventet er arrangeret af Innovationsplatformen for Ressourceoptimering i Kølekæden (Inno-ROKK) som er et samarbejde mellem Innovationsnetværket for Miljøteknologi (Inno-MT), Innovationsnetværket for Smart Energy (Inno-SE) og Food Network og Transportens Innovationsnetværk (TINV)

Kontakt leder af Inno-ROKK Ulla Brandt på 29637137 eller ukb@cleancluster.dk for yderligere information.