Living Lab Event – Hoppet (S)

8. Maj 2019 kl. 08:30 - 9. Maj kl. 10:30

Göteborg, Sverige
Åvägen 24
412 51 Göteborg, Sverige

8/5-2019 08:30

Göteborg er den næststørste by i Sverige – og lige nu gennemgår byen sin største udvikling i moderne historie, og det anslås, at byen vil vokse med mere end en tredjedel inden 2035. Göteborg planlægger at investere 600 mio. EUR om året i nye skoler- og boligprojekter, som alle skal opfylde strenge bæredygtighedskriterier. Børnehaven, som er navngivet Hoppet, er et pilotprojekt for denne fremtidige udvikling og vil derfor blive bygget med bæredygtigematerialer og CO2-neutrale fremgangsprocesser. Dette banebrydende projekt vil sætte standarden for fremtidig byudvikling i byen, og dermed åbne et blomstrende marked for bæredygtige leverandører. Göteborgs kommune, der er en af ​​Sveriges største ledere af offentlige tiltag, er både projektejer og udvikler af projektet, Hoppet.

Er du en innovativ virksomhed med en bæredygtigløsning eller -produkt?
Ved dette Living Lab Event i Göteborg har du og din virksomhed én enestående mulighed for at præsentere din eller jeres løsninger for potentielle købere ved et 1:1 møde. Derudover er der også mulighed for at etablere et værdifuldt samarbejde med andre leverandører, pitche jeres løsninger, lære mere om bæredygtige og CO2-neutrale bygninger – og ikke mindst at diskutere med diverse forretningspartnere om dine eller jeres muligheder.

Matchmaking – bli’ leverandør til de bæredygtige pionerer 
Hoppet søger løsninger og produkter, der har potentiale til at være bæredygtige og CO2-neutrale i hele byggeprocessen og driften af ​​bygningen. Ydermere er genanvendte og genbrugte produkter også af interesse i denne proces. Udvalgte leverandører kan få mulighed for at se deres løsninger blive implementeret allerede i år, da målet er at starte byggeplanen i dette år og afslutte projektet senest i december 2021.

Så alt i alt – På dette Living Lab Event ved Hoppet i Göteborg – har du store chancer for at tilmelde dig et kvalificeret match-making event med en-til-en-møder med store beslutningstagere fra Göteborgs Kommune. Derudover er det også èn ekstravagant mulighed for at få jeres løsninger frem på scenen. Hvis du er interesseret – så se nærmere på eventets program og deres officielle invitation. 

Yderligere forretningsmuligheder
I løbet af dagen vil repræsentanter fra Göteborg kommune og andre aktører fra det svenske ejendomsmarked præsentere nuværende og fremtidige byggeprojekter. Dette vil således omhandle grønne investeringstiltag, hvor der skal indkøbes bæredygtige produkter og tjenester.

Hvad søger Hoppet? 
Bæredygtige og CO2-neutrale materialer; 
– Elektriske installationer 
– Varme-. ventilations- og klimaanlæg 
– Tætningsmaterialer og vandtætningsmaterialer 
– Fundamenter 
– Isolering
– Vægkonstruktioner 
– Maling og klæbestof 

Under konstruktionsfasen; 
– Transporterer 
– Arbejdsrelaterede køretøjer 
– Affugterer 
– Energiforbrug 
– Midlertidige faciliteter 

Sidder du efter at have læst dette og brænder inde med en løsning, der kan bidrage til en bæredygtig og CO2-neutral skole i Göteborg – og fremtidige bæredygtige bygninger? Så deltag i vores Living Lab Event ved Hoppet i Göteborg, Sverige – og oplev inspirerende præsentationer med fokus på bæredygtig byudvikling, spændende hovedtalere og match-making muligheder, der passer dine behov. TILMELD HER!

Læs mere om Living Lab Event – Hoppet (S). Du kan også læse nærmere om vores fremtidige Living Lab Events – eller få et indblik i projektet Northern Connections, der understøtter disse Living Labs.

Se Living Lab Eventets officielle invitation og program.