Meet-the-Buyer – Södra

20. Aug 2021 kl. 10:00 - 11:00

Sted: Online event (på engelsk)

Södra er en af ​​Sveriges største skovbrugskoncerner med en omsætning på mere end € 2 mia. i 2020. Gruppens skovråvarer bliver forarbejdet til papir og opløsning af papirmasse, savet træ, krydslamineret træ og andre forarbejdede produkter til bolig konstruktion, energiprodukter og råmateriale til flydende biobrændstoffer. Södra leder nu efter innovative og langvarige løsninger inden for energi og/eller kemikalier, som raffinerer materialer fra sidestrømmene fra skovbrug og industrier.

Meet-the-Buyer events giver din virksomhed interessante muligheder for at komme i kontakt med de førende virksomheder i en række forretningssektorer. Arrangementet er kun en invitation og vil give dig chancen for at få et individuelt en-til-en møde med nøgle beslutningstagere. Deltag i begivenheden, etabler værdifulde samarbejder, pitch dine produkter og tjenester og diskuter forretningspartnerskaber, der kan fremskynde din virksomheds vækst.

Ansøgningsfrist: Fredag ​​20. august 2021.

Online møder mellem succesrige ansøgere og Södra-teamet: September / oktober 2021

 

Køberprofil

Hvad er deres forretning?

Södra er et eksportfirma med en stærk økonomisk stilling. Virksomheden består af 3.000 medarbejder og der leveres skovprodukter fra 53.000 ejere. Både produktion af papirmasse og savværksvirksomhed er blandt de største i Europa, og produkterne sælges hovedsageligt på internationale markeder.

Læs mere om deres profil og udfordring 

 

Hvordan ansøger du?

Hvis du er interesseret i denne mulighed, kan du kontakte Peter Béen eller Lars Moberger ved at sende en e-mail til peter.been@ri.se eller lars.moberger@ri.se. Fortæl kort om din virksomheds interesse i køberens case.

Du skal inkludere:

  • et resumé af, hvorfor dit produkt/din løsning eller tjeneste imødekommer købernes behov
  • dine forventninger og behov i en potentiel forretningsforbindelse
  • et link til dit websted
  • dine kontaktoplysninger

(e-mailen skal være engelsk)

Du kan også kontakte din regionale SCALE-UP-partner.