Mød Englands største vandforsyningsvirksomhed

24. Jan 2018 kl. 15:00 - 16:00

United Utilities leverer vand og håndterer spildevand for 7,2 millioner briter i Nordvestengland omkring Manchester og Liverpool

Dette er en stor opgave og for at imødekomme nuværende og fremtidige udfordringer leder de altid efter bedre teknologier. I Danmark har vi mange innovative virksomheder og United Utilities er meget interesserede i at møde alle der har noget at byde ind med inden for relevante områder. Det er således ikke blot direkte traditionelle vandteknologier, men også data, robot, drone, anlæg, cirkulære løsninger mv. som United Utilities ønsker at høre om.

På webinaret vil direktør for United Utilities, Kieran Brocklebank, head of innovation, præsenterer United Utilities og deltagende virksomheder vil få mulighed for at stille spørgsmål.

Webinaret arrangeres af CLEAN og Innovationsnetværk for Miljøteknologi (Inno-MT) i samarbejde med ino3W, som er en agent der matcher virksomheder med et partnerskab af store internationale forsyninger. Ud over United Utilities inkluderer dette partnerskab PUB (Singapore), American Water (USA), Queensland Urban Utilities (Australien), Mei Netanya (Israel) og Sabesp (Brasilien).

Efter webinaret vil deltagere blive kontaktet af ino3W for at afklare om der er potentiale for at fortsætte en dialog med United Utilities eller en af de andre forsyninger i netværket.

OBS: som agent får ino3W royalties af den handle der efterfølgende måtte opstå mellem deltagende virksomheder og United Utilities eller andre af virksomhederne i partnerskabet.

Deltagelse er gratis

Du kan tilmelde dig webinaret her

Hvis du har spørgsmål om tilmelding så kontakt venligst

Ulla Kirstine Brandt

Projektleder

Innovationsnetværk for Miljøteknologi og CLEAN

Rådhuspladsen 59

1550 København V

M: +45 29 63 71 37

E: ukb@cleancluster.dk