Mød CLEAN på Building Green 2017

2. Nov 2017 kl. 09:00 - 17:00

Forum, København
Julius Thomsens Pl. 1
1925 Frederiksberg C

2/11-2017 09:00

Sammen om klimatilpasning

Fremtidens monsterregn udfodrer kapaciteten i vores kloakker. Der er behov for at flere grundejere håndterer regnvand på egen grund. Uddannelse af klimaentreprenører og udvikling af formidlingsmateriale er vigtige redskaber til skybrudssikring og kreativ brug af regnvand i haven.

Kom og mød CLEAN på stand 165 og hør om 4 CLEAN-projekter, som alle relaterer sig til bæredygtigt byggeri. Der vil være information og mulighed for at stille spørgsmål om projekterne REFURB (et attraktivt pakketilbud for dyb energirenovering); Sammen om klimatilpasning (klimaentreprenøruddannelse og formidlingsmateriale til grundejere om håndtering af regnvand); Inno-SE (intelligente bygningsinstallationer og adfærd) samt Innomodel Byg (Genanvendelse af byggeaffald i byggeriet).

Torsdag d. 2.11 kl. 10 i “Specialist Talks” området kan du høre projektchef i CLEAN Lotte Lindgaard Andersen og Per Heiselberg, Professor fra Aalborg Universitet fortælle om REFURB projektet: Et overbevisende pakketilbud om dyb energirenovering. 

Det er lige ved siden af vores stand, så benyt chancen for at blive klogere på den danske model for pakkeløsninger inden for energieffektivt byggeri eller besøg os på standen. 

Find programmet i menuen til venstre