Nordic Edge Expo

25. Sep 2018 kl. 09:00 - 27. Sep kl. 18:00

Stavanger Forum
Gunnar Warebergs gate 13
4021 Stavanger, Norge

25/9-2018 09:00

Nordic Edge Expo er den største Smart City konference og udstilling i Norden. Den bliver foregår i Stavanger i Norge fra d. 25.-27. september 2018. CLEAN er med som Co-Organizer og vil være til stede under expo’en.

På blot tre år har Nordic Edge skabt nordens største smart city event, hvor du har mulighed for at møde beslutningstagere, start-ups, leverandører og iværksættere. På konferencen kan du høre en lang række spændende talere, bl.a. byer, store corporates og eksperter inden for området. Sidenløbende med konferencen finder du udstillingen, hvor du får en unik mulighed for at udstille din teknologi, eller udforske nye teknologier. 

Temaet i år er “Smart with a Heart”. Læs mere om programmet her.

 

Tag med Gate 21 afsted til Nordic Edge

Gate21 har arrangeret en attraktiv studietur for danske aktører, som inkluderer adgang til konference n og udstillingen og netværksmiddage for både danske og nordiske aktører. Gate 21 arrangerer desuden en parallel- session den 25. september, hvor de dykker ned i konkrete cases inden for lys, støj, Living Labs og datadeling.

Find priser og tilmelding her

 

Vær med, når CLEAN taler om digitale vandløsninger i Kina

Lyt med når CALL Copenhagen (HOFOR) og JBN Consult er på programmet for at tale om sino-nordiske løsninger til vandsektoren. Her sættes digitaliseringens muligheder i højsædet, og vi får en dialog om, hvordan partnerskaber kan være med til at skabe bedre muligheder for eksport.

Læs mere om vores session her