Smart Cities – New York Expo

7. Maj 2018 - 10. Maj

Tag med CLEAN og de nordiske partnere Finland, Sverige og Norge på netværkstur til Smart Cities Expo i New York med fokus på netværk, matchmaking og ny inspiration. Sæt kryds i kalenderen allerede nu til d. 7. – 10. maj 2018!

Med udgangspunkt i temasporene “Circular Economy City”, “Smart City” og “Low Carbon City” faciliteres et dansk og nordisk program for alle nordiske deltagere. Her arrangeres workshops, matchmaking events og receptioner, som alle bidrager til at skabe rammerne for nye, spændende kontakter og viden. 

Som noget ekstra, vil det stærke afsæt i et fælles nordisk udgansgpunkt give et ekstra skub på fagligheden og netværksaktiviteterne. Fx kan du møde andre danske virksomheder, nordiske aktører, beslutningstagere fra New York eller USA og fortælle dem om dine ideer, produkter eller løsninger.

Pris: 5.000 DKK ekskl. moms – som inkluderer entré til Expo’en samt fuldt program fra mandag – onsdag. 

OBS: Fly, forplejning, overnatning og transport er for egen regning, men CLEAN vil komme med forslag til hotel mm. 

Ønsker du at deltage, så tøv ikke med at tilmelde dig HER.

Vi har stablet et spændende program på benene, som giver dig de bedste forudsætninger for at møde beslutningstagere i New York City, få nye kontakter og få inspirerende ny viden med hjem.

Program og yderligere info om turens netværksaktiviteter finder du HER.