Tag med CLEAN til TechBBQ

24. Sep 2018 kl. 08:00 - 25. Sep kl. 17:00

Øksnehallen
Halmtorvet 11
1700 København

24/9-2018 08:00

CLEAN har i samarbejde med TechBBQ gået sammen om at skabe “cleantech corner” – en cleantech sektion udelukkende med innovative cleantech løsninger.

Tilmelding er først til mølle, så skynd dig at registrer her, hvis du vil have del i dette unikke tilbud: https://podio.com/webforms/20921368/1441481

Som startup / SMV er det helt gratis for dig at deltage!

Få virksomheder/startups vil få mulighed for at udstille deres teknologier. Vi har desværre kun plads til 5-10 udstillere, så har du et unikt produkt, så skriv til Anders Sloth Nielsen på ASN@cleancluster.dk, hvor du præsenterer din teknologi. Dette vil give dig en unik mulighed for at fremvise din teknologi for startups, mentorer, kunder, VCs og Business Angels

Dine fordele:

  • Mulighed for at netværke med de rigtige, der kan hjælpe dig på din rejse
  • Direkte adgang til de bedste corporates/beslutningstagere fra cleantech-branchen
  • Adgang til matchmakingværktøj, hvor du inden TechBBQ kan sætte møder op
  • Deltag i ”reverse pitching” roundtable hvor corporates efterspørger løsninger og bring din teknologi i spil!
  • Bliv en del af et dedikeret cleantech område sammen med de bedste cleantech-startups!

Ligger din virksomhed i Region Sjælland?

Helt eksklusivt kan du nu deltage i et særligt matchmaking arrangement den 24. september på TechBBQ med Connecting Zealand og møde Danfoss, SE og Ørsted, hvor du kan fortælle om din virksomhed jeres kompetencer, produkter og innovative ideer.

Danfoss, SE og Ørsted er altid på udkig efter spændende samarbejdspartnere og søger især løsninger indenfor følgende områder:

Ørsted: ”Fleksibelt el-forbrug”, ”planlagt vedligeholdelse” og ”affald til olieproduktion”

Ørsted søger løsninger indenfor optimering, monitorering og styring af energiforbrug hos industrikunder, som faciliterer udnyttelse af fleksibelt el-elforbrug. Herudover søges teknologier indenfor brug af data til optimering af drift og vedligeholdelse af havvindmøller samt teknologier til anvendelse af husholdningsaffald og affaldsplast til produktion af kemikalier, vokser og olier.

Danfoss: ”digital styring og optimering af bygninger”

Danfoss søger særligt efter nye teknologier til digital monitorering og optimering af bygninger. Danfoss vil gerne mødes med virksomheder der arbejder med optimering af isaer varme, kulde, comfort, inderklima i større privat bygninger som ejerleglighed, andelsbolig osv, samt offentlig og kommercielt byggeri. Både systemoptimering og teknologer indenfor f.eks. effektiv sensorteknologi, cloud analytics og intelligente komponenter. Herudover leder Danfoss efter teknologier, der kan optimere eksisterende HVAC-systemer i industrien og større virksomhedsbyggeri og anvend analytics og ”big data”.

SE: ”sensorteknologi”, energilagring og -ladning og forbrugeradfærd

SE leder efter sensorteknologi til indsamling af data til nye applikationer indenfor energiforsyning. SE leder herudover efter teknologier til ladning og lagring af energi til el-bilmarkedet. Desuden søger SE metoder og koncepter til påvirkning af forbrugeradfærd, som kan hjælpe kunder og forbrugere med at mindske elforbruget.

SE-Koncernen driver et elitevækstprogram for skalérbare SMV’er indenfor følgende tre vertikaler: energieffektive teknologier, offshore industri og oplevelseserhverv og turisme.

Kom og deltage gratis på TechBBQ med Connecting Zealand og øge din chance for at komme i kontakt med interessante samarbejdspartnere.

Tilmeld dig TechBBQ med Connecting Zealand HER