TechBBQ 2021

16. Sep 2021 kl. 09:00 - 17. Sep kl. 20:00

Øksnehallen og online
Halmtorvet 11
1700 København

16/9-2021 09:00

TECHBBQ er Skandinaviens største innovations- og startupkonference og CLEAN er igen partner når masser af spændende events for startup- og scaleup-virksomheder løber af stablen i Øksnehallen i København og online d. 16. og 17. september. 

Programmet bliver løbende offentliggjort men sæt allerede nu kryds i kalenderen. Der vil igen i år være mulighed for at udstille i CLEANs ECO TECH område for innovative start-up’s.

Udstillingspladserne er forbeholdt innovative tech start-ups, men CLEAN har herudover en mængde billetter til andre interesserede.

Tryk på “Tilmeld dig her!” i højre side hvis du er interesseret i at høre mere om mulighed for deltagelse udstilling og i ECO TECH området.


Tilmelding

Har du særlige behov i forbindelse med deltagelsen i eventet så nævn det her.
I forbindelse med CLEANs aktiviteter indsamles persondata om alle deltagere med henblik på at kunne servicere vores netværk. CLEAN gemmer disse data til dokumentation overfor diverse myndigheder, samt til brug i statistik og udviklingen af nye aktiviteter. Læse om hvilke data som CLEAN indsamler og hvordan CLEAN behandler disse på https://cleancluster.dk/persondata/
CLEAN udsender ca. en gang månedligt et nyhedsbrev med nyheder om vore aktiviteter.