Udstil på TechBBQ

16. Sep 2021 kl. 09:00 - 17. Sep kl. 22:00

Bliv udstiller på Skandinaviens største innovations- og startup-konference

Er du en innovativ startup og medlem af CLEAN? Så har du mulighed for at blive en del af vores ECO TECH-område på dette års TechBBQ.

Du får en unik mulighed for at vise dine løsninger frem, møde kunder og investorer og udvide dit netværk inden for innovations- og startup-miljøet. Og det er helt gratis. 

Medlemskab i CLEAN er også gratis for startups – så skynd dig at melde dig ind, hvis din virksomhed endnu ikke er medlem af Danmarks miljøklynge. 

Tid og sted

D. 16. og 17. september 2021 i Øksnehallen, København. 

Læs mere om konferencen på www.techbbq.dk 

Skal vi vise din løsning frem? 

For at vi får vist de sejeste miljøløsninger frem i Øksnehallen, kigger vi alle tilmeldte igennem og udvælger ca. 50 startups, som får tildelt en stand enten d. 16. eller 17. september. 

Tilmeldingsfrist: d. 18. juni.

Senest d. 1. juli får du svar på, om du er blandt de udvalgte. 

Tilmeld dig i dag eller kontakt Kirstine Dupont kid@cleancluster.dk for at høre mere. 


Tilmelding

Har du særlige behov i forbindelse med deltagelsen i eventet så nævn det her.
I forbindelse med CLEANs aktiviteter indsamles persondata om alle deltagere med henblik på at kunne servicere vores netværk. CLEAN gemmer disse data til dokumentation overfor diverse myndigheder, samt til brug i statistik og udviklingen af nye aktiviteter. Læse om hvilke data som CLEAN indsamler og hvordan CLEAN behandler disse på https://cleancluster.dk/persondata/
CLEAN udsender ca. en gang månedligt et nyhedsbrev med nyheder om vore aktiviteter.