Webinar med Dansk Retursystem og Nethire

2. Jun 2020 kl. 09:30 - 11:00

Deltag i webinar og hør og stil spørgsmål til Jane Foged fra Dansk Retursystem der vil fortælle om virksomhedens svære valg og udfordringer på den digitale rejse. 

Hør blandt anden om hvordan virksomheden, der administrere det danske retursystem, har arbejdet med digitale løsninger der har skulle gøre livet lettere for virksomhedens kunder og om valg af teknologier i en tid hvor løsninger forældes lige så hurtigt som de udvikles.  

Mød også virksomheden Nethire der har fået støtte til deres digitale udvikling igennem et forløb med DTU og hør om hvilke muligheder der er for jeres virksomhed for at få et digitalt kompetenceløft i projektet KomDigital.

Webinaret er gratis og kører via Zoom. Du vil få tilsendt link som du skal registrere dig via efter tilmelding.

Webinaret er en del af projektet Digital Business Transformation hvor danske cleantech virksomheder får støtte til deres digitale udvikling af nogle af landets førende eksperter indenfor digitale forretningsmodeller, Artificial Intelligence, Big Data, vision teknologi mm. Projektet er finansieret af Industriens Fond og er et samarbejde mellem CLEAN, Teknologisk Institut, DTU og Alexandra Instituttet.

Program

9:30 Velkommen ved Ulla Brandt, CLEAN

9:35 Oplæg om svære valg og udfordringer på den digitale rejse ved Jane Foged, Dansk Retursystem

10:05 Spørgsmål og dialog

10:15 Oplæg om digital transformation ved Johnny Noisen, Nethire

10:35 Spørgsmål og dialog

10:45 Muligheder i projekt KomDigital ved Sofie Rasmussen, DTU

11:00 Slut