Seminar – Design for recycling

4. Apr 2018 kl. 10:00 - 15:15

Teknologisk Institut
Kongsvangs Allé 29
8000 Aarhus C

4/4-2018 10:00

Den 4. april afholder Den Nationale Cirkulær Økonomi Hub et Design for Recycling seminar. Seminaret vil byde på inspirerende indlægsholdere i form af fagpersoner såvel som virksomheder, der på hver sin måde har erfaring med Design for Recycling. Gennem teoretiske oplæg, praksisnære cases og fire fagspecifikke workshops vil seminaret bidrage til indsigt i Design for Recycling, og hvordan virksomheden kan arbejde fokuseret med begrebet efterfølgende.

Fokuspunkterne for dagen vil være:
• En introduktion til Design for Recycling – fra inspiration til implementering. Introduktion af begreber, værktøjer og metoder for optimal ressourceanvendelse.
• Et indblik i udviklingen af en cirkulær forretningsmodel – praksisnære erfaringer om samarbejder, produktudvikling og forretningsudvikling gennem anvendelsen af Design for Recycling.
• Fire branchespecifikke workshops, der vil bidrage til et praksisnært indblik i hvordan Design for Recycling bliver en del af måden der designes og produceres på i brancherne.
• Potentialer og udfordringer ved Design for Recycling

Seminaret er for virksomheder og aktører fra brancherne ’Byggeri & Anlæg’, ’Plast & Emballage’, ’Fødevarer & Landbrug’ samt ’Tekstil & Møbler’, hvor I vil få et bredt indblik og et branchespecifikt praksisnært billede af Design for Recycling inden for jeres specifikke branche.

Det er gratis at deltage på seminaret, dog opkræves 200 DKK, til forplejning, samt yderligere 200 DKK + moms, såfremt man ikke møder uden afbud.

Tilmeld dig her.

Læs program og invitation her.