Internationalisering

Danske løsninger inden for miljøområdet er anerkendt verden over, og byer, forsyningsselskaber mv. efterspørger grønne løsninger i stort omfang. Den danske eksport står overordnet stærkt, men der er et stort potentiale for at øge danske virksomheders internationale markedsandele gennem samarbejde og partnerskaber.  

Udenlandske klynger

I CLEAN får virksomheder internationale muligheder og adgang til udenlandske økosystemer bl.a. gennem International Cleantech Network.

International matchmaking

CLEAN laver matchmaking med udenlandske udfordringsejere, der efterspørger innovative danske løsninger.

Internationale projekter

I Danmarks miljøklynge laves der partnersøgning til projekter som f.eks. bevilliges af H2020-midler og CLEAN er selv lead på adskillige internationale projekter. 

Internationale delegationer

Vi faciliterer internationale delegationsture, hvor der er konkrete projektmuligheder med grundig forberedelse og opfølgning.

International cleantech network

CLEAN driver sekretariatet for International Cleantech Network, som består af nogle af verdens førende cleantech-klynger og giver vores medlemmer adgang til unikke forretningsmuligheder verden over. 

CLEANtech digital

CLEAN faciliterer en online platform for alle interessenter inden for miljøområdet. Her får du adgang til konkrete tilbud og forretningsmuligheder fra ind- og udland. Det er gratis at oprette sig som bruger. 

TILBUD INDEN FOR INTERNATIONALISERING

Danmarks miljøklynge tilbyder sammen med vores samarbejdspartnere løbende innovationstilbud og events inden for Internationalisering.

INTERNATIONALISERING

Kontakt

Henrik Bjørnager Jensen
COO
+45 4094 4400 HBJ@cleancluster.dk