Medlem

Aguardio ApS

Hos Aguardio tror vi på, at en bæredygtig levemåde begynder med synlighed og bevidsthed. For at opnå dette har Aguardio udviklet brugervenlige IoT-sensorer (Aguardio Shower Sensor & Aguardio Leak Sensor), der hjælper brugerne med at leve mere bæredygtigt ved at reducere mængden af ​​vand og energi, de bruger på badeværelset.

Aguardio Shower Sensor: Installeret i brusenichen skaber Aguardio Shower Sensor ændringer i bruseadfærd, med det formål at reducere vand- og energiforbrug. En kombination af sensorer og big data gør det muligt for Aguardio Shower Sensor at identificere når vandet løber, uden at sensoren er sluttet til vandrørene. Når vandet løber, begynder uret i sensorens display at tælle tid. Hvis vandet slukkes for at bruge sæbe, holder uret pause. Effekten af det at have et ur i bruseren er dokumenteret af The University of Surrey i England, med en gennemsnitlig reduktion af brusetid på helt op til 33% – læs mere på www.showeringsmartly.com

Aguardio Leak Sensor er en plug & play-løsning, der kan opfange utætte toiletter som vedvarende står og spilder rent vand. Sensoren kan opfange vandspild på helt ned til fem liter vand i timen, en mængde som ikke engang er synlig i toiletkummen. Leak Sensoren kan også fås i en version, der kan tælle antal af toiletskyl, og ved at afklare forbrugsmønstre i badeværelset kan f.eks. rengøringsrutiner optimeres.

Ingen af ​​produkterne kræver VVS professionelle for at installere, hvilket gør dem velegnede til nye eller eksisterende bygninger og opfylder en bred vifte af krav lige fra enfamiliehuse til store virksomheder og institutioner.

 

Adresse
Hasselager Allé 8
8260 Viby