Medlem

BRØL

BRØL er en bryggeri- og fødevareteknologivirksomhed, der er dedikeret til at skabe en bæredygtig cirkulær økonomi omkring produktion af økologisk håndværksøl og lav-ABV-øl fra upcycled (f.eks. 20-40% overskudsbrød, ris, majs, frugt) og andet genbrugt/upcycled / cirkulære produkter: “grønne”, “bæredygtige”, “cirkulære” er kerneenablererne for vores produkt og ikke kun en marketingstrategi.

Ved kun at bruge 30 % overskud i stedet for malt med vores nuværende teknologi, er vi i stand til at reducere vores CO2-fodaftryk til skalaer, der er konkurrencedygtige med store bryggerier, der anvender alle de “bæredygtige” taktikker i deres håndbog.

Vi ønsker at omsætte madoverskud til merværdi i vores håndværksøl gennem ny procesteknologi og økologiske enzymer, mens vi internt genbruger andre ingredienser, som traditionelt går til spilde. I dette projekt håber vi at opnå 100 % upcyclede ingredienser i vores ølproduktion og producere et produkt, der gør ethvert mikrobryggeri i stand til at være virkelig bæredygtigt.

 

Adresse
Frederiksborgvej 59
2400 København NV