Medlem

Danfoss A/S

Drevet af potentialet i et elektrificeret samfund og drevet af mulighederne ved at blive digital, udvikler Danfoss teknologi, der hjælper verden med at få meget mere ud af mindre. Med løftet om kvalitet, pålidelighed og innovation dybt forankret i vores DNA, leverer vi et omfattende udvalg af produkter og løsninger på tværs af vores forretningssegmenter – Danfoss Climate Solutions, Danfoss Drives og Danfoss Power Solutions.

Bæredygtighed er i centrum af vores Core and Clear-strategi 2025. Det er vores ambition at blive vores kunders foretrukne partner inden for dekarbonisering og skabe langsigtet værdi for alle vores interessenter: kunder, medarbejdere, aktionærer og partnere.

Ved at kombinere bæredygtig innovation og førende applikationsknowhow spiller vi en væsentlig rolle i den grønne omstilling ved at støtte vores kunder i deres dekarboniseringsrejse. Samtidig fortsætter vi vores egen rejse. Vi fokuserer på det længere udsyn og følger i vores grundlæggers fodspor og investerer i udvikling af markeder og teknologier.

Dette er vores formål, og hvorfor Danfoss aldrig har været mere relevant: Vi udvikler morgendagen for at bygge en bedre fremtid.

 

Adresse
Nordborgvej 81
6430 Nordborg