Medlem

Eco Island

ECO Island er en ung blå vækstvirksomhed, der arbejder for bæredygtig brug af vand – både ferskvandsområder og oceaner – for at forbedre levebrød, økonomisk vækst og velvære og samtidig bevare sundheden for alle vandbaserede økosystemer og kvaliteten af ​​ferskvand.

Vi sigter mod at genoprette og beskytte vandkvaliteten ved at absorbere forurenende stoffer og næringsstoffer fra ferskvandsenheder ved hjælp af phytoremediation, en rensningsproces, hvor planter fjerner, absorberer og allokerer forurenende stoffer fra vandet. Inspireret af omfattende videnskabelig forskning i vådområder har vi udviklet og implementeret vores version af et miljøvenligt og økologisk flydende behandlingsvådområde. ECO Islands ECO-filtre er biomimetiske, efterligner systemerne i naturlige vådområder og understøtter en naturlig genopretning af miljøet. Teknikken bag flydende behandlingsvådområder er unik, da den i modsætning til traditionelle vandrensningssystemer og filtre ikke kræver kemikalier, ingen fysiske filtre og ingen energiforsyning.

Vores team er tværfagligt, men vi deler alle et globalt perspektiv og et fælles mål om at have en positiv indflydelse på planeten. For at gøre det fokuserer vi på innovation, ekspertise og integration af forskningsbaseret viden gennem forskellige forskningsprojekter og anvender derved dyb viden i hjertet af vores virksomhed.

SDG’erne er kernen i vores virksomhed, og vi opererer altid med en tredobbelt bundlinje: Planet – People – Prosperity.


 

Adresse
Lorupvej 13
4180 Sorø